Bechtold Sportief

Tennisracket bespannen in Den Bosch?

Voor een vervanging van uw bespanning bent u bij mij aan het juiste adres. Als gecertificeerd bespanner en lid van de European Racquet Stringers Association kan ik u racket op deskundige wijze bespannen en u van een goed advies voorzien.

Ik ben in 2014 gestart met Bechtold Sportief

Een kleine onderneming maar groot als het gaat om de aandacht en de betrokkenheid naar mijn toekomstige klanten.Bechtold Sportief staat voor het organiseren van leuke activiteiten op tennisgebied, een bespanservice, kinderfeestjes, verhuur van een ballenkanon en verhuur spelmateriaal voor particulieren en bedrijven. Mijn doelstelling is dat iedereen van jong tot oud met veel plezier bezig is op de tennisbaan.

Advies

Wij raden aan om minimaal 1x per jaar je racket te laten bespannen. Vaker is beter! Ook al tennis je niet, de bespanning van je racket loopt altijd terug. Wacht dus niet te lang!

Laat je racket professioneel bespannen, door een aantal vragen te stellen, zoals type speler, eventuele blessures en speelsterkte kunnen wij je adviseren welke snaar het beste bij je past! Ook op het gebied van grips en dempers kunt je bij ons terecht.

Bechtold Sportief
Schanswetering 18
Den Bosch Noord-Brabant 5231 ND
nederland
Telefoon: 06 44448758
Email: info@bechtoldsportief.nl
Url: http://bechtoldsportief.nl
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.