Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Terug naar Racket-Service Homepage

Racket-Service berekent verzendkosten voor bestellingen via de webshop. Deze verzendkosten worden gedurende het bestelproces automatisch meegerekend in uw winkelmandje.

Verzending en levering:

Artikelen worden geleverd volgens opgave klant bij bestelling. Aanpassingen of annuleren na betaling of het in verwerking zijn van uw bestelling kunnen niet gegarandeerd worden. Tot het moment van betalen of het door Racket-Service in behandeling nemen van de bestelling heeft u, indien in het bezit van een account, de mogelijkheid uw bestelling online te wijzigen.

Artikelen worden uitsluitend afgeleverd binnen Nederland.

Retourzending:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@racket-service.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Levertijd:

Standaard binnen 7 werkdagen.

De levertijd gaat in op het moment dat de betaling door Racket-Service is ontvangen en bevestigd. Kan Racket-service door omstandigheden niet aan de levertijd voldoen, geeft dit niet het recht om een bestelling te annuleren.

Indien door toedoen van de klant een aflevering niet plaats kan vinden, bijvoorbeeld door het opgeven van een verkeerd adres, is er geen mogelijkheid tot restitutie van het aankoopbedrag.

Verzendingen Nederland:

Verzenden geschiedt via Post NL als brievenpost. Indien de bestelling te groot is om verstuurd te worden als briefpost wordt de bestelling verstuurd als pakketpost via Post NL of DHL.