Tennisracket bespannen in Vaassen

Tennisracket bespannen in Vaassen? Laat je racket bespannen door ons! Bespanning tennisracket vervangen, snarenadvies, bespankracht, verschillende soorten snaren. Laat het bespannen van tennisrackets en advies over tennissnaren maar aan mij over. Met diverse tennis bespanningen bespan ik rackets op mijn elektronische bespanapparaat. 

Meestal ken ik je waardoor ik een op maat gemaakt advies kan geven. Ken ik je nog niet dan kan ik door het stellen van de juiste vragen je voorzien van een goed advies. Heb je een nieuwe grip nodig? Ik kan je grip vervangen. Basisgrips of overgrips, dat maakt niet uit. Ook op het gebied van dempers kan ik je helpen. Ik verkoop kleine ronde dempers, maar ook brede dempers.

Wij raden aan om minimaal 1x per jaar je racket te laten bespannen. Vaker is beter! Ook al tennis je niet, de bespanning van je racket loopt altijd terug. Wacht dus niet te lang! Laat je tennisracket bespannen door mij en ben een stuk voordeliger uit dan in de winkel! Ook op het gebied van grips en dempers.

Meer informatie? Bel me even, appen mag ook!

Met vriendelijke groet,

W. Hage
www.racket-service.nl
06-22963575

Terug naar overzicht bespanners

Informatie over snaren: www.racket-service.nl/tennisracketbespannen 
Vind een bespanner in een andere regio: www.racket-service.nl/bespanservice